Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In with Google

Poll

No poll attached to this discussion.

In order to better support our growing community we've set up a new more powerful forum.


The new forum is at: http://community.covecube.com


The new forum is running IP.Board and will be our primary forum from now on.


This forum is being retired, but will remain online indefinitely in order to preserve its contents. This forum is now read only.


Thank you,

Don't see Scanner Icon in Home Server Console

edited February 2012 in Scanner
Hello,

I installed the v1 home server version of scanner to my console to look at some drive problems.   I cannot see the icon at the top of the screen for it after installation.  I have the original EX475 server, and have updated the server software all the way to the newest version available for this system.  Is there any reason why logging in after admin and installing the software in the add-ins button that I would not see it?  I have even tried restarting the server.

If this works and saves the data on my beat up drive, I'm def buying a copy!  Thank you!

Comments

  • No support available for this question?
  • edited March 2012 Resident Guru
    Sorry Vaslo, the Scanner forum is a little quiet at the moment, also it's a community forum; if you want to obtain a developer response it's best to use the contact form, i.e. http://stablebit.com/contact - and Alex is usually pretty quick to respond if you do.

    (note - despite the "resident guru" tag, I'm just a forum volunteer, not a covecube employee, and I usually "hang out" in the drivepool category; also, I've been away IRL)
Sign In or Register to comment.