Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In with Google

Poll

No poll attached to this discussion.

In order to better support our growing community we've set up a new more powerful forum.


The new forum is at: http://community.covecube.com


The new forum is running IP.Board and will be our primary forum from now on.


This forum is being retired, but will remain online indefinitely in order to preserve its contents. This forum is now read only.


Thank you,

DrivePool and Scanner seem to be causing problems with each other

edited March 2012 in Scanner
After running both the StableBit Scanner and StableBit Drivepool together since they were both released without any problems I noticed that it appears they stopped working together with the latest updates.  Depending on what order they are installed you get different errors. I found out the following after several server restores:

DrivePool 5843 installed with Scanner 1282 works normally. Updating DrivePool 5843 to 5888 causes the dashboard to crash.

DrivePool 5888 installed with Scanner 1267 works normally. Updating Scanner 1267 to 1282 cause the scanner to show unable to connect to service when running the dashboard.

The only other add-ins I have installed are Diskeeper 2011 and Snoop-de-Dupe, but I have had these installed along with DrivePool and Scanner since the beginning with no problems. I've posted this is both the Drivepool and Scanner forums to hopefully help anyone else having similar problems.
Sign In or Register to comment.